Vrei sa locuiesti in partea de nord a Bucurestiului?

Apus de soare in Cartierul Buna Ziua Tartasesti

 

Vino in Cartierul Buna Ziua, unde te vei afla suficient de departe de zgomotul orasului, dar suficient de aproape de inima acestuia – la doar 20 de minute!

Cartierul Buna Ziua se afla pe inelul rezidential de vile si case al Bucurestiul, care include localitatile Tartasesti, Mogosoaia, Buftea, Corbeanca, Otopeni, Tunari, Pipera, Cernica, Berceni, Bragadiru, Domnesti, Rosu, Sabareni.

Cartierul Buna Ziua este amplasat intr-o zona verde si curata, in localitatea Tartasesti, pe DN7 Bucuresti – Targoviste, la doar 20 minute de oras.

 

Masina Cartierul Buna Ziua Tartasesti

Cum ajungi in Cartierul Buna Ziua cu masina?

Pana in Tartasesti DN7 este un drum expres (are 4 benzi), pasaje de trecere si sensuri giratorii, motiv pentru care aceasta reprezinta cea mai libera cale de acces a Bucurestiului, fiind foarte similar cu o autostrada.

Din acest motiv, poti ajunge in si din Bucuresti in Tartasesti in maxim 25 de minute la orice ora din zi, deoarece traficul este foarte lejer, blocajele fiind inexistente.

 

 

Autobuz Cartierul Buna Ziua Tartasesti

Cum ajungi in Cartierul Buna Ziua cu autobuzul?

Poti beneficia si de acces facil la reteaua de transport in comun. Exista doua linii de autobuz care fac legatura cu Bucurestiul. Autobuzele circula din 30 in 30 de minute.

Pana la statia de metrou 1 Mai faci doar 25 de minute, iar pana in Piata Victoriei ajungi in doar 35 de minute.

 

 

La ce ai acces daca locuiesti in Cartierul Buna Ziua?

Prin urmare, in afara de faptul ca te poti afla la cel mult 30 de minute de locul de munca, mai beneficiezi si de urmatoarele lucruri daca locuiesti in Cartierul Buna Ziua:

In maximum 10 minute ajungi la:

Te afli la doar 15 minute de:

In 30 minute poti ajunge la:

 

Ce spui, ne faci o vizita? Contacteaza-ne ca sa te convingi singur!

Amplasament Cartierul Buna Ziua pe harta:

Enlarge Map