Vrei să locuiești în partea de nord a Bucureștiului?

Apus de soare in Cartierul Buna Ziua Tartasesti   Vino în Cartierul Bună Ziua, unde te vei afla suficient de departe de zgomotul orașului, dar suficient de aproape de inima acestuia – la doar 20 de minute! Cartierul Bună Ziua se află pe inelul rezidențial de vile și case al Bucureștiul, care include localitățile Tărtășești, Mogoșoaia, Buftea, Corbeanca, Otopeni, Tunari, Pipera, Cernica, Berceni, Bragadiru, Domnești, Roșu, Săbăreni. Cartierul Bună Ziua este amplasat într-o zonă verde și curată, în localitatea Tărtășești, pe DN7 București – Târgoviște, la doar 20 minute de oraș.

  Masina Cartierul Buna Ziua Tartasesti

Cum ajungi în Cartierul Bună Ziua cu mașina?

Până în Tărtășești DN7 este un drum expres (are 4 benzi), pasaje de trecere și sensuri giratorii, motiv pentru care aceasta este de fapt cea mai liberă cale de acces a Bucureștiului, fiind similar cu o autostradă.

Din acest motiv, poți ajunge în și din București în Tărtășești în maxim 25 de minute la orice oră din zi, deoarece traficul este foarte lejer, blocajele fiind inexistente.

   

Autobuz Cartierul Buna Ziua Tartasesti

Cum ajungi în Cartierul Bună Ziua cu autobuzul?

Poți beneficia și de acces facil la rețeaua de transport în comun. Există două linii de autobuz care fac legatura cu Bucureștiul. Autobuzele circulă din 30 in 30 de minute.

Până la stația de metrou 1 Mai faci doar 25 de minute, iar până în Piata Victoriei ajungi în doar 35 de minute.

   

La ce ai acces dacă locuiești în Cartierul Bună Ziua?

Prin urmare, în afară de faptul ca te poți afla la cel mult 30 de minute de locul de muncă, mai beneficiezi și de urmatoarele facilități dacă locuiești în Cartierul Bună Ziua:

În maximum 10 minute ajungi la:

Te afli la doar 15 minute de:

In 30 minute poți ajunge la:

  Ce spui, ne faci o vizită? Contactează-ne ca să te convingi singur!

Amplasamentul Cartierului Bună Ziua pe hartă:

Enlarge Map