Care sunt avantajele de a locui în Cartierul Bună Ziua?

De ce ai face această alegere?

 

SISTEM CONSTRUCTIV

Suprastructura este realizată din stâlpi și grinzi din beton armat umplută cu zidărie neportantă.

Pereții exteriori sunt realizați fie din cărămidă, fie din YTONG 25 cm. În plus casele sunt placate cu un sistem termoizolant de fațadă din polistiren expandat, cu grosimea de 12 cm și tencuială decorativă siliconică.

TÂMPLĂRIA EXTERIOARĂ
Tâmplăria exterioară este realizată din profile VEKA 5 camere, 7 cm grosime. Profilul PVC este armat cu oțel zincat de 1,5 mm, având geam tripan (lowE, clar, 4 Season) având o grosime de 40 mm. Clanțele si mânerele ușilor și geamurilor sunt de la ROTO si au culoarea bronz satinat.

Pentru a se asigura un aspect unitar în interiorul complexului, ușile de acces în case sunt identice ca aspect și finisaj.

FINISAJE INTERIOARE

 În interiorul caselor, vopsirea pereților și a tavanelor a fost realizată cu vopsele superlavabile, iar culoarea standard este alb.

În dormitoare, hol și living, pardoseala este realizată din parchet laminat. Ușile interioare sunt de tip celular, producatorul fiind Pinum sau Vario, cu feroneria din bronz satinat. 

DOTĂRI ȘI UTILITĂȚI

Fiecare casă are contor individual pentru curent și gaz.

Fiecare imobil dispune de o microstație de epurare de 3.000 litri și de un puț individual cu o adâncime de 36-40 de metri.

 

CURENȚI UȘORI

 În fiecare cameră au fost trase cablurile pentru accesul la Internet și pentru sistemul antiefracție. Au fost montate și cablurile pentru supravegherea video exterioară. 

Internetul este asigurat printr-o rețea de fibră optică, iar televiziunea este asigurată de operatorii TV prin satelit.

SISTEMELE DE INSTALAȚII

 Obiectele sanitare sunt din gama Cersanit și Belform, iar bateriile din gama Grohe sau Kludi.

Încălzirea și apa caldă menajeră sunt asigurate de o centrală termică in condensație IMMERGAS. Puterea livrată de centrala termică pentru încălzire este de 24 kW, iar pentru asigurarea apei menajere este de 28 kW.

Prizele și întrerupătoarele sunt de la PANASONIC, cel mai mare producător japonez de aparataj electric.

CASELOR DIN BUNĂ ZIUA NU LE ESTE FRICĂ DE ÎNTUNERIC

Pe lângă iluminatul public, fiecare casă din Cartierul Bună Ziua este dotată cu un sistem de apărare anti-întuneric. În momentul în care acest sistem detectează venirea întunericul, acesta comandă în momentul imediat următor activarea sistemului de luptă împotriva nopții.