De ce sa imi doresc o casa in Cartierul BUNA-ZIUA?

De ce as alege-o in locul altei case?

Cu ce ar fi diferita, altfel?

 

Raspunsurile la intrebarile de mai sus ti se vor dezvalui in cele ce urmeaza.

 

Sunt identificate, pana acum, 35 de elemente rationale si emotionale care diferentiaza casele din Cartierul Buna-Ziua.ro Tartasesti de altele. Totul pleaca de la faptul ca ele sunt rezultatul unei munci facute cu pasiune inca din etapa de proiectare, care s-a desavarsit in etapa de executie. In urma unei vizite veti descoperi ca s-a dat o atentie deosebita executiei fiecarui detaliu.

 

Casele sunt construite cu scopul final de a-l bucura si a-l face sa se considere fericit si norocos pe cel ce va alege o astfel de casa si de a-i evidentia prin fiecare element din exteriorul si interiorul casei ca a facut o alegere remarcabila.

 

O vizita intr-o casa din Buna Ziua, te va convinge ca afirmatiile de mai sus sunt axiome, adevaruri incontestabile si iti va crea un nou sistem de valori pentru evaluarea unei case in vederea achizitiei.

 

Cele 35 de elemente rationale si emotionale, identificate pana acum, care diferentiaza o casa construita in Cartierul Buna-Ziua de altele, le gasesti detaliate mai jos si pot fi constatate in urma unei cercetari amanuntite la fata locului chiar de tine, cel mai bun evaluator din lume pentru o viitoare casa:

 

 1. Casa din Buna Ziua a fost pozitionata in asa fel incat sa te bucuri dimineata de rasaritul soarelui in dormitorul matrimonial, baie si bucatarie, sa profiti de lumina benefica a soarelui dupa-amiaza in birou sau camerele copiilor, precum si de spectacolul apusului de soare din living sau de pe terasa.
 2. Casa din Buna Ziua are o pivnita de 6 mp, pentru a-ti permite sa-ti pui muraturile, compoturile sau alte lucruri pe care doresti sa le pastrezi intr-un astfel de loc.
 3. Casa din Buna Ziua are atat incalzire in pardoseala, cat si calorifere si este dotata cu centrala termica in condensatie pentru a te ajuta sa ai un randament ridicat la incalzire, fapt ce duce la o factura de gaz cu 20% la mai mica. Pentru a vedea o animatie a celor doua moduri de incalzire da un click aici.
 4. Casa din Buna Ziua are caloriferele legate in paralel. Majoritatea sistemelor termice de incalzire pentru case, apartamente se fac in serie, pentru ca genereaza costuri mai mici de punere in opera. Montarea in paralel a caloriferelor, permite ca la momentul la care exista o teava sparta sau un calorifer care curge, sa inchizi doar circuitul defect si nu intregul sistem de incalzire, ca in cazul legarii in serie a caloriferelor.
 5. Casa din Buna Ziua are instalate tevi verzi pentru circuitele de apa care circula la o temperatura ridicata.
 6. Casa din Buna Ziua are fie izolatie de polistiren de 15 cm pe exterior, fie 10 cm de polistiren pe exterior si 10 cm de vata minerala pe peretii interiori ai casei, pentru a-ti transforma casa intr-una aproape pasiva.
 7. Casa din Buna Ziua are izolatie de 30 cm de vata minerala sub acoperis, pentru ca pierderile de caldura sa fie minime si sa creeze o temperatura ideala chiar si in pod, pentru a evita aparitia condensului. Pentru a vedea modul de montare a celor 30 cm de vata minerala faceti un click aici. 
 8. Casa din Buna Ziua are tencuiala peretilor interiori armata cu plasa de fibra de sticla  pentru a te scuti de crapaturile ce apar ca urmare a asezarii casei.
 9. Pentru a evita costurile generate de suporturile pentru draperii sau de mascarea elementelor de sustinere a acestora, casa din Buna Ziua dispune de scafe luminate in dreptul fiecarei fereste pentru a rezolva acest lucru si a crea o ambianta deosebita.  
 10. Casa din Buna Ziua are prize de acces la Internet in fiecare camera.
 11. Casa din Buna Ziua are cabluri individuale pentru antena de satelit in fiecare camera.
 12. Casa din Buna Ziua are cel putin 4 grupuri de prize in fiecare camera, pentru a te scapa de fire intinse pentru conectarea diversilor consumatori de curent.
 13. Casa din Buna Ziua are prize exterioare, in cazul in care ai nevoie de curent in gradina casei sau pe terasa.
 14. Casa din Buna Ziua are bucataria dotata cu prize pentru fiecare aparat electrocasnic la care te poti gandi.
 15. Casa din Buna Ziua are intrerupatoare si prize modulare.
 16. Casa din Buna Ziua are trase cablurile pentru sistemul de alarma si supraveghere video, pentru a te scapa de eventualele dureri de cap si costuri pe care le-ar genera instalarea unor astfel de sisteme.
 17. Casa din Buna Ziua are trase firele pentru alimentarea corpurilor de iluminat astfel incat sa-ti permita sa instalezi corpuri de iluminat in cate locuri si in ce pozitii doresti.
 18. Casa din Buna Ziua are rezolvata iluminarea exterioara a curtii, ca urmare ai 8 corpuri de iluminat pozitionate pe peretii exteriori ai casei.
 19. Casa din Buna Ziua are statie de epurare de 3.000 litri si un sistem de evacuare a apei epurate format dintr-un tub de drenaj de 15 m si tunele de percolare de 5.000 de litri. Spre deosbire de fosa, apa iese mult mai curata, fapt ce inseamna costuri de 6 ori mai mici pentru vidanjare si o viata mult mai sanatoasa pentru tine. Daca vrei sa vezi cum functioneaza o fosa si o microstatie de epurare da un click pe ele pentru a vedea animatiile si pentru a lamuri acest aspect.
 20. Casa din Buna Ziua are guri de vizitare pentru tevile de evacuare a apei menajere din casa, fapt ce exclude interventia unui instalator in cazul in care ai o problema legata de infundarea acestora.
 21. Casa din Buna Ziua are put de apa facut la o adancime de 35 m pentru alimentarea casei si put de apa facut la o adancime de 9 m pentru udatul gradinii.
 22. Casa din Buna Ziua are gard de beton, piatra si fier care te scuteste de munca de intretinere pe care trebuie sa o faci in cazul unui gard de lemn din 2 in 2 ani.
 23. Casa din Buna Ziua are pazie din tabla de culoarea acoperisului, care da un aspect deosebit casei. Acest fapt elimina montatul schelelor la un anumit numar de ani si angajarea de muncitori pentru remediatul si lacuitul paziilor facute din lemn.
 24. Casa din Buna Ziua are peretii gletuiti si slefuiti, care asteapta doar aplicarea culorii sau a finisajului final al acestora.
 25. Casa din Buna Ziua are sapa elicopterizata, care permite asezarea cu usurinta a parchetului sau a gresiei pe care ti-o doresti.
 26. Casa din Buna Ziua are intrarea in casa si terasa decorate cu riflaje de lemn pentru a te incanta de fiecare data cand ajungi acasa sau iesi in gradina.
 27. Casa din Buna Ziua are corpurile de iluminat pentru terasa deja montate, ramanand sa-ti aduci doar scaunele si masa pentru a admira si a te bucura de minunatele apusuri de soare la un pahar de vin sau la o cina romantica.
 28. Casa din Buna Ziua are usile de termopan pentru intrare si terasa cu profil metalic de 2 mm, fata de 1,5 mm cat se pune de obicei la o casa si colturile intarite, fapt ce le face mai rigide si nu necesita montarea a tot felul de despartiri de rigidizare care strica design-ul usilor.
 29. Casa din Buna Ziua are profile de rezistenta si sustinere pentre usile de intrare si terasa, pentru o inchidere mai buna.
 30. Casa din Buna Ziua are sub usa de la instrare si usa de la terasa panouri de rupere termica pentru a separa placa de beton de la intrare si terasa de pardoseala casei. Acest lucru te ajuta sa castigi caldura si sa-ti salvezi parchetul.
 31. Casa din Buna Ziua are manere de inchidere-deschidere cu finisaj de bronz la toate geamurile si usile de termopan, fapt ce le face sa arate deosebit in comparatie cu manerele ieftine din plastic colorat.
 32. Casa din Buna Ziua are o suprafata vitrata cu 50% mai mare decat a altor case, de dimensiuni similare.
 33. Casa din Buna Ziua are intrarea si terasa acoperite cu un finisaj de ardezie bej-galbui, detaliu ce creeaza o ambianta incantatoare.
 34. Casa din Buna Ziua are un pod de depozitare de 20 mp care poate fi extins la 60 mp.
 35. Casa din Buna Ziua are fereastra cu geam termopan pentru vizitarea acoperisului si pentru iluminarea podului.